< vorige
volgende >

ONZE SPECIALITEITEN (met nasi, bami of witte rijst)

121 Gevulde paprika’s fijngehakte kip en garnalen ………..……………………. 13,00
122 San Quat ………………………………………………………………………………………….. 18,00
  (tongfilet, kleine garnalen en crab met mild pikante saus)    
123 Ma Pao (Ossenhaas met pikante tomatensaus) …………………….......... 15,00
  Tjieuw Yim = droge pikante peperkruiden    
124 Tjieuw Yim Yuk (varkensvlees) ……………………..………………………………… 13,50
125 Tjieuw Yim Kai (kipfilet) ………………………………………………………………..... 13,50
126 Tjieuw Yim Ngau (ossenhaas) …………….………………………………………...... 15,00
127 Tjieuw Yim Ha (garnalen) ……………………………………………………………..... 17,00
128 Tjieuw Yim Yuu (tongfilet) ………………………………………………………………. 15,50
129 Pittig gekruid krokant gebakken inktvist .......................................... 13,00
  Woei Wor = mild pikante kruiden saus    
130 Woei Wor Yuk (varkensvlees) ……………………………………….………………… 14,50
131 Woei Wor Kai (kipfilet) ……………………………………………………….………….. 14,50
132 Woei Wor Ngau (ossenhaas) ……….……………………………………….………… 16,00
133 Woei Wor Ha (garnalen) …………….……………………………………….………….. 18,00
134 Woei Wor Yuu (tongfilet) …………………………………………………................ 16,50
  Kung Pao = mild pikante Szechuan saus met cashewnoten    
135 Kung Pao Yuk (varkensvlees) …………………………………………………...…….. 14,50
136 Kung Pao Kai (kipfilet) ……………………………………….……………………………. 14,50
137 Kung Pao Ngau (ossenhaas) ……………………………………………...……………. 16,00
138 Kung Pao Ha (garnalen) ……………………………………………...………………….. 18,00
139 Kung Pao Yuu (tongfilet) ..................................................................... 16,50